Opal hoteli
Opal hoteli
Opal

O Turističkom naseljuTurističko naselje Natura Art je projekat  sa ciljem razvoja postojećeg turističkog potencijala Nacionalnog parka „Una“ i njegove okoline, kao i upoznavanja ljudi s ljepotom i bogatstvom ovog kraja. Nalazi se na ulazu u Nacionalni Park Una iz pravca Bihaća, u naselju Lohovo.

Turističko naselje Natura Art je smješten na veoma interesantnom dijelu rijeke Une a svojim sadržajem  predstavlja  bosansku tradiciju s akcentom na ovaj dio Krajine gdje su  mlinovi i  vodenice stoljećima  mljeli pšenicu i kukuruz. Stara kovačnica daje prikaz nekadašnjih alata kojim su  se kovale alatke za rad na seoskim  domaćinstvima.

U sklopu Turističkog naselja Natura Art se nalazi smještaj  u vidu hotela (kategorizacije četiri zvjezdice), bungalova i odvojenih apartmana, tri restorana sa isključivo domaćom krajiškom ponudom, dva dječija igrališta, kongresna dvorana i niz sadržaja da upotpuni vrijeme provedeno u Naturi Art.

Dodatno u ponudi je organizacija evenata, raznih proslava, kongresa i teambuildinga na poseban nesvakidašnji način. Teambuilding aktivnosti posebno zaintrigiraju posjetitelje iz razloga što su sve moderne aktivnosti zamjenene seoskom olimpijadom koja uključuje razvijanje pita, motanje sarmi, povljačenje konopca, zakucavanje eksera itd..

Ukoliko želite savršen odmor Natura Art je idealno mjesto jer niko ko jednom dođe ne ostane ravnodušan na Krajišku hranu, srdačnu uslugu, moderan smještaj a sve to u netaknutoj prirodi.

 

Uživajmo zajedno naše!

Hotel Bihać - Turističko naselje Natura Art

Foto Galerija - Turističko naselje Natura Art


Kontakt i lokacija
Turističko naselje Natura Art