Opal hoteli
Opal hoteli
Opal

O Turističkom naseljuTurističko naselje Natura Art projekat  sa ciljem razvoja postojećeg turističkog potencijala Nacionalnog parka „Una“ i njegove okoline, kao i upoznavanja ljudi s ljepotom i bogatstvom ovog kraja. Nalazi se na ulazu u Nacionalni Park Una iz pravca Bihaća, u naselju Lohovo.

Turističko naselje Natura Art je smješten na veoma interesantnom dijelu rijeke Une a svojim sadržajem  predstavlja  bosansku tradiciju s akcentom na ovaj dio Krajine gdje su  mlinovi i  vodenice stoljećima  mljeli pšenicu i kukuruz. Stara kovačnica daje prikaz nekadašnjih alata kojim su  se kovale alatke za rad na seoskim  domaćinstvima.

Za naše najmlađe posjetioce izgradili smo i prvo eko dječije igralište. Da bi upotpunili dojam eko sela, izgradili smo i mini zoološki vrt u kojem borave domaće životinje, koje su pristupačne svim našim posjetiocima. 

Ukoliko se odlučite da provedete noći u apartmanima našeg Eko sela uživat ćete u pogledu na slapove i brzake ljepotice i jedinstvene rijeke Une. Apartmanski smještaj namijenjen je za sve vidove turističkih odmaranja te osim opuštajuće atmosfere uz miris domaće bosanske kafe, pomiješan s mirisom naše rijeke Une. Naše luksuzne apartmane (4+2) prilagodili smo vama i obezbjedili vam kuhinju, dnevni boravak, kupatilo, terasu, Wi-Fi internet, LCD TV. Ukoliko odlučite uživati u našem najluksuznijem apartmanu možete sebi i svom društvu pripremati roštilj, jer se u sklopu apartmana nalazi i pecara.

Naš ambijent smo upotpunili i bogatom gastronomskom ponudom sa neizostavnom Unskom pastrmkom, kao specijalitetom sela.  

Svojim gostima u našem restoranu nudimo bogatu paletu tradicionalne bosanske hrane. Jela spremljena s ljubavlju, okusom neprevaziđena, učinit će Vaš boravak u ''Naturi Art'' savršenim trenucima.

Perspektiva turističkog naselja Natura Art je promocija tradicije ali i kroz razne projekte koji su pred nama, stvaranja novih umjetničkih djela,  umjetnika koji će u ovom prelijepom ambijentu moći izraziti svoja umjetnička nadahnuća. Želimo da ovaj dio Turističkog naselja postane nezaobilazna destinacija svim umjetnicima te njihovim udruženjima kako bi zajedno čuvali tradiciju  za buduće generacije.

„Natura Art“ je samo dio projekta koji se zove Turističko naselje Natura Art, a koji će imati  hotel sa 100 ležajeva,  tri bungalova sa po 3 apartman te prateće ugostiteljske sadržaje otvorenog i zatvorenog tipa, kao i adrenalinske staze na obližnjem šumskom području Lohova.  

„Natura Art“ je idealno mjesto boravka u prekrasnoj prirodi na jednom od najljepših dijelova rijeke Une. Organiziramo grupne proslave za sve prilike, kao i prevoz do Lohova.

Opuštanje nadomak prirodi......

Hotel Bihać - Turističko naselje Natura Art

Foto Galerija - Turističko naselje Natura Art


Kontakt i lokacija
Turističko naselje Natura Art