Opal hoteli
Opal hoteli

Brojimo dane do idućeg ljeta!


Dragi naši gosti,

Ovom prilikom Vas obavještavamo da je 01.10.2017. zadnji radni dan našeg Eko sela Natura Art za ovu sezonu!


U posljednja 4 mjeseca ste nam dali mnogo prilika da sa vama podijelimo bitne trenutke vaših života. Slavili smo rođendane, diplome, ljubav, ulazili u nova razdoblja života i sve to bilježili kroz bezbroj slika i zbog toga Vam veliko hvala! Sve je brzo proletjelo, mi smo se trudili da budemo što bolji, a u tome su nam pomogle i vaše dobronamjerne kritike, jer ste nam tako dali smjernicu da svaka slika napravljena u Naturi Art ide u album lijepih sjećanja.

Trudili smo se da ponesete divne uspomene iz naše Nature, ali svjesni smo da među vama ima i onih čija očekivanja nismo ispunili. Ovom prilikom se i vama izvinjavamo, ali kako Bihać postaje bitan turistički centar susreli smo se sa problemom manjka radne snage i iskreno nam je žao što ste to osjetili.
Možda se u trenutku vama činilo kao neljubaznost ili nezaiteresovanost za posao, ali vas uvjeravamo da je naš cilj bio, prije svega, vaše zadovoljstvo.

Iako vama, našim gostima, idu najveće zahvale, koristimo priliku da se zahvalimo cijelom kolektivu Nature Art, svim radnicima koji su sa nama bili do kraja sezone i doprinijeli da ovo bude ''Bajka koja živi''. Već od danas brojimo dane do idućeg ljeta i nove sezone, da skupa doživimo najljepše trenutke i stvaramo nove uspomene u gradu na Uni.

Hvala Vam još jednom,
Uprava Eko sela Natura Art