Opal hoteli
Opal hoteli
Opal

O svadbenom salonuU kongresno poslovnom centru u Pritoci ( 4 km od Bihaća ) nalazi se i svadbeni salon koji zadovoljava sve potrebe klijenata za tu namjenu. Nudimo Vam posebno ekskluzivnu , raskošnu i suvremeno opremljenu svadbenu dvoranu u kojoj možete započeti Vaše prve zajedničke korake u novi život.

Prepustite kompletnu organizaciju do najsitnijih detalja u naše stručne ruke te uživajte u kvaliteti i vrhunskoj usluzi.

Dvorana je u potpunosti opremljena vrhunskim multimedijalnim sustavom: ozvučenjem, specijalnom rasvjetom, efektima i dr. a naša višenamjenska svećana dvorana lako će se prilagoditi bilo kojem broju gostiju.

Naš iskusni tim na čelu sa profesionalnim kuharima, osmislio je za Vas bogatu ponudu jelovnika, a naše će osoblje sa zadovoljstvom osmisliti i poseban jelovnik prema Vašim željama i ukusu.

Dekoracija dvorane koja podrazumijeva bijele navlake na stolice, mašne i nadstolnjake u tri raspoložive boje (plava, roza i zlatna) je GRATIS. Mladencima je na raspolaganju (GRATIS) apartman s pogledom na rijeku Unu.

Ljubazno osoblje brinut će o Vama i Vašim gostima i biti Vam najbolji domaćin i prijatelj.

Prepustite nama organizaciju Vaše svadbene svečanosti, prepustite nam brigu organizacije, izrazite svoje želje i uživajte u svom danu.

Hotel Bihać - Svadbeni salon

Foto Galerija - Svadbeni salon


Kontakt i lokacija
Svadbeni salon