Opal hoteli
Opal hoteli

O NAMA


OPAL GRUPA

Kao grupaciji koja objedinjuje tradiciju uspješnog poslovanja i svjetsko iskustvo, cilj nam je da aktivno učestvujemo u unapređenju tržišta u BiH, od pružanja usluga najvišeg standarda  kao i praćenju najnovijih trendova iz iz naših oblasti.

Kroz širok spektar proizvoda i usluga, pružamo našim klijentima osjećaj sigurnosti i zadovoljstva koji se zasniva na  dugoročnom povjerenju.

Naši glavni prioriteti jesu da našim klijentima i poslovnim partnerima obezbjedimo punu kvalitetu naših usluga, kao i da neprestano razvijamo i osuvremenjujemo naš posao i proširujemo djalatnosti svih članica Opal grupe. Jasno vidimo viziju grupacije a to je da njene članice zadrže vodeću poziciju na tržištu iz svojih oblasti sa realnim tržišnim učešćem na stabilnim osnovama.

U kontekstu postizanja zacrtanih ciljeva sve naše članice se kroz  grupaciju trude da kroz širenje grupacije na sektore turizma, špediterskih usluga, trgovine , proizvodnje i izvoza PET ambalaže, zaokruži sferu djelovanja i ispune u potpunosti zahtjeve svojih klijenata, poslovnih partnera i ulogu društveno odgovorne kompanije.

Krilatica kompanije „ponosno gradimo budućnost, na bolje“ je istovremeno i konstatacija činjeničnog stanja i pokazatelj izuzetno razvijene svijesti o tome da se povjerenje, kao i svako veliko blago, veoma teško stiče, ali veoma lako gubi. Svakodnevnim naporima kompanija se trudi da poboljša uspješnost poslovanja svojih klijenata vodeći se pravilom da je svaki njihov uspjeh i uspjeh grupacije.

Namjera nam je da obezbjedimo ravnomjernu lokalnu raspoređenost tržišnog učešća i da proširimo poslovanje u regionu Unsko – sanskog kantona, kao i u cijeloj Bosni i Herceogovini.